Πρόεδρος

Ανδριάνης Γρηγόρης


Ο Γρηγόρης αποφοίτησε από τη σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου το 2000. Κατά τη διάρκεια της 12ετούς παρουσίας του στο σχολείο συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς καθώς και στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις της άνοιξης. Ήταν μέλος επίσης αθλητικών ομάδων που συμμετείχαν σε διασχολικά πρωταθλήματα. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και εργάστηκε για δύο χρόνια προτού επιστρέψει στην Ελλάδα.


Αντιπρόεδρος

Γκούρου Χρυσάνθη


Η Χρυσάνθη πέρασε στο σχολείο μας όλα τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Αποφοίτησε το 2003. Σπούδασε στην Πάτρα και στο Μιλάνο, έζησε για λίγο στο Λονδίνο και επέστρεψε ως οικονομολόγος και στυλίστα για να εργαστεί στην Αθήνα. Συμμετέχει για τρίτη φορά στο Δ.Σ. και στόχος της είναι να αναδείξει όλες τις δυνατότητες του Συλλόγου Αποφοίτων.


Ταμίας

Καραμπλιά ΜαρίναΓραμματέας

Ορφανού Σοφία

Μέλη

Αθανασιάδης Βασίλης


Ο Βασίλης αποφοίτησε από το Σχολείο το 2002. Κατά τη διάρκεια της δωδεκαετούς παρουσίας του στο σχολείο ήταν πάντοτε ενεργό μέλος σε εκδηλώσεις και δρώμενα ενώ βρισκόταν τις περισσότερες φορές στα εκάστοτε 5μελή και 15μελή του Σχολείου. Φοίτησε στο τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ οι επαγγελματικές του δραστηριότητες εστιάζονται στις οικοδομικές επιχειρήσεις Από το 2003 έως και σήμερα διατελεί μέλος του ΔΣ του Συλλόγου.


Σκουρτσής Τίτος

Ο Τίτος αποφοίτησε από τη σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου το 1978 έχοντας περάσει στο σχολείο μας όλα τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός (Dipl.-Ing.) στην Γερμανία, όπου και εργάστηκε για δύο χρόνια προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για να απασχοληθεί έκτοτε στον ιδιωτικό τομέα σαν στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων όπως η IBM, η Fiserv, η Qualco κ.α. με αντικείμενο την αξιοποίηση των εφαρμογών ΙΤ τεχνολογίας κυρίως σε τραπεζικά ιδρύματα. Είναι παντρεμένος και έχει 2 κόρες, που με χαρά φοιτούν στην σχολή μας. Συμμετέχει για πρώτη φορά στο Δ.Σ. με στόχο, μέσα από την καθημερινή εμπειρία του σαν γονιός μαθητών του σχολείου μας, να ενισχύσει τις δραστηριότητες του Συλλόγου Αποφοίτων μεταφέροντας μεταξύ άλλων τον «παλμό» των μαθητών και μελλοντικών μελών μας.


Μπενακοπούλου Έρικα


Κοτσαμπάσογλου ΜαρίαΚάψιας Πάνος