Εντυπώσεις από τον αγωνιστικό χώρο

αναρτήθηκε στις 24 Σεπ 2011, 4:53 π.μ. από το χρήστη IMP Alumni   [ ενημερώθηκε 17 Οκτ 2011, 6:39 π.μ. ]
Το προαύλιο γέμισε πάλι φωνές και τον ήχο από τις μπάλες του μπάσκετ. Σαν να μην πέρασε μια μέρα... Μπορεί οι φωνές να “βάρυναν” λίγο, να γκριζάρισαν τα μαλλιά -ορισμένων τουλάχιστον- και η φυσική κατάσταση των παικτών να μην ήταν η καλύτερη δυνατή, οι οκτώ όμως ομάδες υπερέβαλαν εαυτόν και διεκδίκησαν με όλες τους τις δυνάμεις το βαρύτιμο τρόπαιο της σαμπάνιας με τα αναμνηστικά μπλουζάκια. Η βροχή μπορεί να διέκοψε τον τελικό ανάμεσα στην τάξη του ‘96 και την μεικτή ομάδα, πριν μάθουμε τον νικητή της διοργάνωσης, αλλά οι θεατές έφυγαν χορτάτοι (και από σουβλάκια και από θέαμα). Δεν έλειψαν από την εκδήλωση ούτε οι καθηγητές μας αλλά ούτε και η γυναικεία κερκίδα που ήρθε να χειροκροτήσει κάθε φιλότιμη προσπάθεια για καλάθι.
Ελπίζουμε όσοι ήρθατε, να το διασκεδάσατε όπως εμείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει συνέχεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν το Σάββατο να τα βγάλουμε πέρα.

Υ.Γ. Εντωμεταξύ, στις 30 Ιουνίου θα γίνει το καλοκαιρινό Reunion, σε γνωστό μαγαζί των Αθηνών. Παραμείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες!!!

Comments