Κοπή πίτας 2013

αναρτήθηκε στις 30 Ιαν 2013, 9:20 π.μ. από το χρήστη IMP Alumni   [ ενημερώθηκε 7 Φεβ 2013, 12:17 μ.μ. ]

Αγαπητοί φίλοι και απόφοιτοι,

Ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου και το Σχολείο μας σας προσκαλούν την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 20:30΄, στο διδακτήριο του Ψυχικού (Νικ. Λύτρα 14), προκειμένου να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας και να περάσουμε ένα ευχάριστο βράδυ μαζί.

          Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα μαθητικά βραβεία εκ μέρους του Σχολείου και του Συλλόγου στους περσινούς διακριθέντες τελειοφοίτους, θα γίνει σύντομη ανασκόπηση του έργου του Συλλόγου για τη χρονιά που πέρασε και θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνική βραδιά με την Ιωάννα Κωτσαρέλη (απόφοιτο του ΄97) και το μουσικό σχήμα της, ενώ παράλληλα θα λειτουργεί open bar & μπουφές με finger food. Περισσότερες πληροφορίες για τη βραδιά καθώς και τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς θα ανακοινωθούν λίγες μέρες πριν, στον ιστότοπο του Συλλόγου (www.impalumni.gr) και στο facebook.

Επιπλέον, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας γρήγορα και να σας ενημερώνουμε για όλες τις δραστηριότητές μας, αναβαθμίζουμε ηλεκτρονικά το αρχείο των αποφοίτων και προχωρούμε στην επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας που έχουμε στη διάθεσή μας. Ζητάμε μόνο 5 λεπτά από το χρόνο σας, για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, είτε έχουν αλλάξει είτε όχι, στην ειδική φόρμα που θα βρείτε στον ιστότοπο του Συλλόγου με τίτλο «ΦΟΡΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

 Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε ότι το μόνο καθαρό έσοδο του Συλλόγου μας είναι η ετήσια συνδρομή των μελών μας, η οποία ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 15 Ευρώ. Από τις συνδρομές που θα συγκεντρώσουμε εξαρτώνται οι εκδηλώσεις και δραστηριότητες τις οποίες θα μπορέσουμε να οργανώσουμε.

Μπορείτε να καταβάλετε  την ετήσια συνδρομή είτε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεών μας είτε στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στην Τράπεζα EUROBANK με αριθμό 0026-0180-91-0200562139 (IBAN: GR0502601800000910200562139), βάζοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και το έτος αποφοίτησής σας.     Ειδικά για φέτος, αν πληρώσετε την συνδρομή σας στον ανωτέρω λογαριασμό μέχρι και τις 7/2/2013, κατά την άφιξή σας στην εκδήλωση της κοπής της πίτας θα λάβετε και δύο λαχνούς δώρο για την λαχειοφόρο αγορά.

 Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το Σύλλογο, μπορείτε να καλέσετε τη γραμματεία του Συλλόγου στο 210-6776010, να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας ή να στείλετε e-mail στο info@imp-alumni.gr.

Χρόνια πολλά

και καλή χρονιά σε όλους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου


Comments