Βόλτα με θέα Ακρόπολη

αναρτήθηκε στις 19 Οκτ 2009, 10:41 μ.μ. από το χρήστη IMP Alumni   [ ενημερώθηκε 17 Οκτ 2011, 6:40 π.μ. ]
Απόφοιτοι-Απόφοιτες,

Αν μέχρι σήμερα δεν έχετε πάει στο Μουσείο της Ακρόπολης, μάλλον ήρθε η ώρα να το....τολμήσετε! Εσείς βάζετε διάθεση και χρόνο, ο σύλλογος αποφοίτων φροντίζει να μη...χαθείτε στα 14.000 τετραγωνικά του Μουσείου και σας προσφέρει την ξενάγηση.

Ώρα συνάντησης 12.30 και ημέρα Σάββατο 12 Μαρτίου, στην είσοδο του Μουσείου.

Κι επειδή σίγουρα θα μιλάτε με κάποιον συμμαθητή σας, καλέστε τον να έρθει κι εκείνος μαζί. Η ενημέρωση γίνεται μόνο ηλεκτρονικά (facebook-mail) και ίσως να μην έχουμε επικοινωνήσει μαζί του. Όσοι πάλι δεν έρθετε με τον διπλανό ή παραδιπλανό σας στη "γαλαρία" του σχολικού ή της τάξης, πιάστε αγκαζέ τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, το σύζυγο ή τη σύζυγο, τα τέκνα σας και προσέλθετε...Όλοι οι καλοί χωράνε!

Όσοι επιθυμείτε να έρθετε, ζητάμε μόνο να μας το πείτε εγκαίρως! Ο τρόπος απλός: Απαντήστε ηλεκτρονικά μέσω Facebook στην πρόσκληση που θα λάβετε, με mail στο info@imp-alumni.gr ή απλά καλέστε το συναπόφοιτο Γιώργο Λαμπίρη στο 6945303363 και δηλώστε τον αριθμό συμμετοχών.Οι Καρυάτιδες έβαλαν τα "καλά" τους και σας περιμένουν.... Βάλτε κι εσείς τα δικά σας κι ελάτε να τις συναντήσετε!!!

Σας περιμένουμε,

Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου


Υ.Γ. Ο σύλλογος προσφέρει την ξενάγηση δωρεάν, εσείς θα πρέπει να συμμετέχετε καταβάλλοντας το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο το οποίο ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φοιτητές, για τους ανηλίκους και για τους φαντάρους μας.

Υ.Γ. 2 Οι ενδιαφερόμενοι, να ενημερώσουν για την προσέλευσή τους, ως και την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Comments