Πρόσκληση στις εκλογές του Συλλόγου Αποφοίτων

αναρτήθηκε στις 22 Οκτ 2012, 4:36 π.μ. από το χρήστη IMP Alumni   [ ενημερώθηκε 22 Οκτ 2012, 4:37 π.μ. ]

Ψυχικό, 11 Οκτωβρίου 2012

  Αγαπητοί απόφοιτοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου σας προσκαλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας τη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19:00΄. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:00΄, στο διδακτήριο του Ψυχικού (Νικηφόρου Λύτρα 14) με θέματα:

1.      Απολογισμός έργου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2.      Απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από την Εξελεγκτική Επιτροπή

3.      Εκλογή νέου εννεαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου

Τα τελευταία χρόνια το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου έχει επικεντρωθεί στη βελτιστοποίηση της επικοινωνίας του Συλλόγου με τα μέλη του, με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών και τη δημιουργία ενός ενημερωμένου ηλεκτρονικού αρχείου αποφοίτων. Σημαντικές προσπάθειες έγιναν και στον τομέα της σύσφιξης των δεσμών μεταξύ των μελών του, όπου ο Σύλλογος καθιέρωσε νέες εκδηλώσεις, όπως την καλοκαιρινή συνάντηση αποφοίτων και το πρωτάθλημα μπάσκετ, οι οποίες ήταν ιδιαιτέρως επιτυχείς.

Ένας από τους βασικούς στόχους του Συλλόγου – ο οποίος αποτελεί και μια μεγάλη πρόκληση – είναι να μπορέσει να πετύχει, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε,  την επαγγελματική δικτύωση και την προβολή του έργου των μελών του είτε αυτό προέρχεται από επαγγελματική είτε από ερασιτεχνική ενασχόληση.  

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, χρειάζεται συμμετοχή από όλα τα μέλη μας, αλλά πρωτίστως χρειάζονται νέες ιδέες και διάθεση για δουλειά από τα μέλη του Δ.Σ., που αποτελούν την κινητήρια δύναμη του Συλλόγου μας. Στο πνεύμα αυτό στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση όπου θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου να βοηθήσουν στην πραγμάτωση αυτού του σκοπού με την ενεργή συμμετοχή τους, είτε βάζοντας υποψηφιότητα, είτε με την ψήφο τους για την επιλογή των εκπροσώπων τους.

Όποιος απόφοιτος επιθυμεί να βάλει υποψηφιότητα, πρέπει να υποβάλλει σχετική δήλωση στη γραμματεία (τηλ.: 210 6776010, Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00΄- 15:00΄) ή ηλεκτρονικά (info@imp-alumni.gr) τρεις τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012.

Η ελπίδα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να υπάρξουν αρκετές νέες υποψηφιότητες που θα μπορέσουν να δώσουν μία νέα δυναμική στην επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης  και τη γενικότερη οργάνωση του Συλλόγου, μπορείτε να βρείτε στο καταστατικό μας στον ιστότοπο του Συλλόγου www.imp-alumni.gr. 

 Με εκτίμηση

 Το Διοικητικό Συμβούλιο

Comments