Ψάξτε στην ντουλάπα σας... σίγουρα κάτι θα βρείτε!!!

αναρτήθηκε στις 5 Μαΐ 2012, 3:37 π.μ. από το χρήστη IMP Alumni   [ ενημερώθηκε 9 Μαΐ 2012, 2:08 μ.μ.από Haris Stasinopoulos ]
Ο Σύλλογος Αποφοίτων σας ζητάει κάτι πολύ απλό: Να ανοίξετε τη ντουλάπα σας και να βρείτε, ότι ρούχο δεν είναι πια στη μόδα, της διάθεσης και του γούστου σας! Από αυτά, δεν έχετε παρά να μαζέψετε όσα περισσότερα μπορείτε, να τα βάλετε σε μια ακρούλα του σπιτιού σας και να τα φέρετε στα σχολεία της Παλλήνης (Μιληση 3) και του Παλαιού Ψυχικού (Νικηφόρου Λύτρα 14).
Με τη βοήθεια του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, όσα ρούχα μαζέψουμε, θα ταξιδέψουν στις Μητροπόλεις όλης της Ελλάδας. Κάποιοι συνάνθρωποί μας που δεν μπορούν να τα αποκτήσουν με την ευκολία που ίσως οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε, θα τα δεχτούν με ανακούφιση. Κλινοσκεπάσματα, πανωφόρια, παπούτσια ή ότι άλλο μπορείτε να διαθέσετε είναι ευπρόσδεκτο!
Η παράδοση των συλλεχθέντων ρούχων θα γίνει το Σάββατο 26 Μαϊου, μετά το πρωτάθλημα μπάσκετ αποφοίτων που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Σχολείου στο Ψυχικό.

Σας ευχαριστούμε...προκαταβολικά!

Υ.Γ. Τα είδη που θα προσφέρουμε πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.
Comments