Σεμινάριο Γευσιγνωσίας Κρασιών

αναρτήθηκε στις 17 Απρ 2013, 1:01 π.μ. από το χρήστη Haris Stasinopoulos
Την Τρίτη 23/4/2013, ώρα 19.00-21.00, στο σχολείο του Ψυχικού, ο κ. Γιάννης Φλεριανός θα μας μυήσει στον κόσμο του κρασιού, σε ένα σεμινάριο εισαγωγής στη Γευσιγνωσία Κρασιών, την Όψη, τα Αρώματα και το Στόμα των Κρασιών και θα μας παρασύρει στη γευστική δοκιμή Λευκών & Ερυθρών οίνων. 

Αυτό το σεμινάριο είναι το πρώτο από τα λεγόμενα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ» και ως εκ τούτου προσφέρεται δωρεάν για τα ενήμερα μέλη μας. Επειδή όμως οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα πρέπει να βιαστείτε, δεδομένου ότι θα τηρηθεί χρονικήπροτεραιότητα. Για δήλωση συμμετοχής, πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής, μέχρι τη Δευτέρα 22/4.

https://sites.google.com/site/alumniimp/-apogeumatina

Τα “Απογευματινά” είναι ένα από τα νέα project του Συλλόγου και δεν είναι άλλο από την οργάνωση σεμιναρίων και κύκλων μαθημάτων σχετικά με διάφορες θεματικές ενότητες, όπως η φωτογραφία, η μαγειρική, ο χορός κ.α.. Τα μαθήματα αυτά είναι ανοικτά για όλους (απόφοιτους και μη), πλην όμως τα ενήμερα μέλη μας θα έχουν προνομιακή μεταχείριση ως προς το κόστος συμμετοχής. Σύντομα θα ανακοινωθούν ημερομηνίες και για άλλα “Απογευματινά”!!!
Comments