Κοπή της Πρωτοχρονιάτικη πίτας 2011

αναρτήθηκε στις 19 Οκτ 2009, 9:46 μ.μ. από το χρήστη IMP Alumni   [ ενημερώθηκε 17 Οκτ 2011, 6:41 π.μ. ]
Αγαπητοί μας απόφοιτοι,

Ο Σύλλογος αποφοίτων (Σ.Α.Ε.Ε.) και το Σχολείο μας σας προσκαλούν την Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 20:30, στο διδακτήριο του Ψυχικού (Νικ. Λύτρα 14), προκειμένου να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας και να περάσουμε ένα ευχάριστο βράδυ μαζί.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα μαθητικά βραβεία εκ μέρους του Σχολείου και του Συλλόγου στους περσινούς διακριθέντες τελειοφοίτους και θα λάβει χώρα η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά. Θα ακολουθήσει finger food και ποτό μετά μουσικής για όσο υπάρχει κέφι.

Επιπλέον, σε μια περίοδο ιδιαιτέρων οικονομικών δυσχερειών, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να ενισχύσει τη επαγγελματική δικτύωση των μελών του με την δημιουργία του πρώτου επαγγελματικού οδηγού αποφοίτων του σχολείου μας.

Συνημμένο στην παρούσα, θα βρείτε το έντυπο δήλωσης στοιχείων αποφοίτων η συμπλήρωση του οποίου είναι απαραίτητη μέχρι και την ημέρα της κοπής της πίτας, προκειμένου να συγκεντρώσουμε τα αναγκαία δεδομένα και να προχωρήσουμε στο σημαντικό αυτό έργο. Περισσότερα σχετικά με την συμπλήρωση του εντύπου και τις δυνατότητες υποβολής των στοιχείων στο Σύλλογο θα βρείτε στην πίσω σελίδα του εντύπου.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε πως για την ετήσια συνδρομή των μελών, η οποία ανέρχεται στα 15 Ευρώ, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και το λογαριασμό του Συλλόγου στην Τράπεζα EUROBANK (Αρ.λογαρ.0026–0246–06-0101106627) βάζοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και το έτος αποφοίτησης σας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τα ανωτέρω και το Σύλλογο μπορείτε  να καλέσετε την γραμματεία του Συλλόγου στο 210-6776010, να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@impanagiotopoulos-alumni.gr) ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.impanagiotopoulos–alumni.gr.

Χρόνια πολλά

και καλή χρονιά σε όλους

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Comments