Το σχολείο “ντύνεται” χριστουγεννιάτικα!!!

αναρτήθηκε στις 29 Νοε 2011, 8:13 π.μ. από το χρήστη IMP Alumni   [ ενημερώθηκε 5 Δεκ 2011, 4:20 π.μ. ]
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Σχολείου μας, μπορείτε να δοκιμάσετε γευστικές εκπλήξεις από τις μαμάδες, ζεστό καφέ, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και φυσικά να κάνετε μια καλή πράξη, καθώς τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όλα αυτά με τη συμμετοχή καθηγητών, μαθητών, γονέων και αποφοίτων.
Και επειδή σημασία δεν έχει πόσων χρονών είμαστε, αλλά πόσο νοιώθουμε, ο σύλλογος Αποφοίτων, ετοίμασε ένα παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους. Το περίφημο “laser tag games”, μια παραλλαγή του paintball όχι με τη χρήση χρώματος, αλλά με lazer (υπέρυθρες), θα συνεπάρει όλους όσους το δοκιμάσουν. Πρόκειται για ένα παιχνίδι τακτικής, όπου οι δύο ομάδες που συμμετέχουν, προσπαθούν να εξουδετερώσουν τον αντίπαλο και να μην δεχτούν τη.... χαριστική βολή, που θα τους στείλει εκτός παιχνιδιού.
Το εκπαιδευτήριο της Παλλήνης (Μίληση 3), ζεστό και φιλόξενο θα υποδεχτεί μαθητές, γονείς, φίλους και όποιον άλλον αγαπάει τη μαγική λάμψη των Χριστουγέννων, αυτή την Κυριακή από τις 10.00 έως τις 14.00.
Σας περιμένουμε!

Comments