Ο Σύλλογος Αποφοίτων πιάνει θέση στην κερκίδα και κάνει ζέσταμα για τρίποντα...

αναρτήθηκε στις 27 Απρ 2012, 1:07 π.μ. από το χρήστη IMP Alumni   [ ενημερώθηκε 27 Απρ 2012, 1:08 π.μ. ]
Η περίοδος προετοιμασίας ξεκίνησε...Οι παίκτες προθερμαίνονται πυρετωδώς για τη μεγάλη μέρα! Μια μέρα γεμάτη θεαματικά καλάθια, σκληρά μαρκαρίσματα, γρήγορες ασίστ, μπάσκετ υψηλού επιπέδου! Στο προαύλιο του σχολείου στο Παλαιό Ψυχικό, θα μαζευτούμε όλοι για μία ακόμα χρονιά, άλλοι για να παίξουμε, άλλοι για να χειροκροτήσουμε και άλλοι...για να δοκιμάσουμε τα γευστικότατα σουβλάκια και τις κρύες μπύρες του Γρηγόρη!!! Δίνουμε και φέτος το ραντεβού μας στις 26 Μαΐου και ώρα 10:00π.μ. στην ιστορική τοποθεσία της Νικηφόρου Λύτρα 14, εκεί που ζήσαμε τις μικρές και μεγάλες μαθητικές μας περιπέτειες...Το πρωτάθλημα μπάσκετ των αποφοίτων είναι και πάλι εδώ! Όλοι -πιστοί και μη -προσέλθετε!

Υ.Γ.1 Οι ομάδες θα είναι κατά κανόνα χωρισμένες ανά χρονιά αποφοίτησης (π.χ. 1999, 2000 κ.ο.κ) αλλά δεν αποκλείεται να σχηματιστούν και μικτές ομάδες αν ζητηθεί. Δηλώσεις συμμετοχής με τα ονόματα των παικτών και το έτος αποφοίτησης μπορείτε να στείλετε στο info@imp-alumni.gr, με μήνυμα στο facebook ή τηλεφωνικά στη γραμματεία του σχολείου στο 2106776010, μέχρι τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012.

Υ.Γ.2 Μόνη προϋπόθεση για συμμετοχή στην εκδήλωση είναι να πληρώσετε τη συνδρομή σας για το 2012, ποσού 15 Ευρώ (αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπορείτε να το κάνετε και επιτόπου εκείνη την ημέρα). Ο σύλλογος στηρίζεται στις συνδρομές σας για να μπορεί να είναι κοντά σας με νέες εκδηλώσεις!

Υ.Γ.3 Για την καλύτερη ενημέρωσή σας για τα δρώμενα του Συλλόγου, πέρα από την ιστοσελίδα μας (www.imp-alumni.gr), δημιουργήσαμε και σελίδα στο facebook! Κάντε LIKE και παρακολουθείστε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις του Συλλόγου μας.

Με....αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

ο Σύλλογος Αποφοίτων.

Comments